terapi & Coaching

I vores liv kan vi støde på mange udfordringer og forhindringer der kan få os til at føle os fastlåse, lost, kede af det og handlingslammede. Nogle gange farer vi vild, og kan få brug for en andens hjælp til at komme videre.

Jeg ser det som en fornem og privilegeret opgave at være her for dig, og sammen finde ind til kernen af den du er, og dele mine værktøjer med dig så du kan nå dine mål.

Jeg arbejder gennem mine færdigheder som coach, traumeterapeut, healer, kostrådgiver og skønhedsekspert, med dig som et helt menneske. Altså indefra og ud – og udefra og ind. For mig, og i min måde at arbejde på, er nøgleordet balance. Uanset hvilken bold du smider op i luften, har jeg en hånd der kan gribe den, og være med til at udvikle din måde at håndtere bestemte situationer på. Du kan kalde mig for en sparringspartner på din vej gennem livet.

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE

Send en mail til info@letsglow.dk, så ringer jeg til dig, og ved hjælp af en afklarings samtale, finder vi ud af hvilket forløb der vil passe bedst til dig. Afklaringssamtalen er gratis.