Bag LET’S GLOW SKINCARE står Lillie Østergaard, der har mere end 17 års hands-on erfaring i skønhedsbranchen. Sideløbende driver hun det holistiske koncept LET’S GLOW, der omfavner terapi, coaching, rådgivning, skønhedspleje og meget andet.

I 2006 grundlagde Lillie den københavnske skønhedsklinik DollFace, der lynhurtigt blev en af de mest besøgte og velrenommerede i Danmark.

Skønhedspionér, forfatter og blogger
Lillies ekspertise og kompromisløse tilgang til skønhedspleje har forlængst gjort hende til diverse mediers skønhedsekspert, og hun har skrevet et utal af artikler og udgivet bøger om skønhed.

Lillie havde også fingeren først på pulsen, da hun startede bloggen The Beauty Truth i 2009 og vandt sin første pris som skønhedspionér i 2008.
Det var også Lillie, der etablerede brazil wax i Danmark allerede i 2007. Behandlingen har blandt andet vundet “Byens bedste”.

I 2012 lancerede Lillie sine egne skønhedsprodukter under navnet DollFace.

Siden 2006 har både Lillie og DollFace udviklet sig markant, og er i dag vokset ind i det holistiske univers LET’S GLOW.

LET’S GLOW handler om både det indre og det ydre
LET’S GLOW er Lillies helt eget unikke space.

”Min verden og mit arbejde handler om hele kvinden – ikke kun det ydre. Indefra ud – udefra ind. Min mission er at være her for kvinder, der har brug for støtte og rådgivning i at tage sig bedst muligt af sig selv. Indeni og udenpå. Skønhed og terapi går hånd i hånd i min optik. Vi plejer vores ydre, og vi styrker vores indre.”

I dag arbejder Lillie med sin hudplejeserie og skønhedsvejledning på lige fod med terapi og coaching.
Hvert enkelt produkt i sin skønhedsserie har Lillie døbt med ord, der bedst beskriver det, hun arbejder med.

Hudpleje produceret i Danmark
“Jeg har skabt LET’S GLOW SKINCARE ud fra mange års hand-on-erfaring og mine forskellige uddannelser indenfor hudpleje. Mine produkter støtter min filosofi om, at skønhed går indefra og ud, og udefra og ind. De er holistiske, ligesom mig. 

Jeg har allieret mig med de bedste biokemikere, og mine leverandør af ingredienser er blandt de førende i Danmark. Jeg er stolt af, at jeg producerer her i Danmark, at størstedelen af mine ingredienser er økologiske, og at jeg blandt andet producerer ved hjælp af vindmøllekraft.

Min emballage er genbrugsglas og nedbrydeligt plastik. Men vigtigst for mig er, at det er effektive produkter, der plejer og forebygger på bedste vis gennem mange års erfaring.
LET’S GLOW SKINCARE er ærlige produkter, skabt med gennemsigtighed, og så lover jeg ikke noget, jeg ikke kan holde.”

Lillies baggrund

 • Grundlægger af LET’S GLOW SKINCARE
 • Lægeeksamineret kosmetolog & skønhedsekspert
 • Traumeterapeut ved Jesper Westmark
 • Coach ved Sofia Manning
 • Reiki healer
 • Aromaterapeut
 • Forfatter
 • Kostrådgiver
 • Livsstilsrådgiver
 • Væksthusgartner
 • Grundlægger af DollFace samt DollFace Skincare.